There was an error in this gadget

Saturday, May 19, 2012

MAMA NAK WAT FB?? OMG!!

 heheheehe...
tergelak bile mama mintak watkan satu akaun fb..
nak tgk fb2 adik dia yg len..
so? ap g... sy lah yg tukang wat kan...
dia kate smbil tuh bleh la dia belajar2 men laptop..
mula2 kesian gak..
tgk mama menaip terketar2..
saya kate wat ap takut mama..
taip shj...
salah xper..
bukan rosak pon laptop tue..
pas2 dia terus bersemngat..
teruskan usaha ye mama...
chaiyokkkk!!!

Lepas dah hado laptop nie
pantang bergambar d hp dia kan mintx sy upload kan...
hehehe.. mari kite tgk antara pixs yg telah dipilih oleh mama utk diuploadkan..


CHECK-IT OUT !!




kek ulangtahun perkahwinan mama & ayah yg ke 29 tahun
1 MAY 2012



 senam erobik 1 Malaysia mama dengan kawan2y..




Oriental Village, Langkawi 2011




Cable Car at Gunung Mat Chincang, Langkawi 2011





bergambar dengan cucu kesayangan SOFIA DAMIA di majlis kenduri kawin 
anak sedara di selayang.




Ini nenek saya !! MUAHAHAHA





Putrajaya International Convention Centre sbb nak tgk rakaman 
KILAUAN EMAS POLIDENT .





Rombongan cik kiah ke Melaka tgk kapal selam yg baru sampai dari Jerman.





ngan mama tgk show cowboy di A' Famosa.



Tu je lah yg dapat diuploadkan. lotih lah sy nak nunggu. hik3. yg pntg pasni segala xtvt mama kena update samada di FB atau blog... seronok... suker sy tgk mama gembira.. 
ms dlu susah dia nak kemaner2. anak2 ramai tanggungan banyak. 
sekarang anak dah besar. bile ade peluang sy suh dia prgi. kdg2 dia xde duwet, dia x pg juga. 
tp skrg tak lg. saya sudah kerja.selagi sy mampu, 
sy akan suh mama & ayah pergi. pasal duwet xde masalah. 
insyaallah. 
sy berharap dapat berbakti pd mereka berdua setelah ap yg mereka buat n berkorban untuk sy. 
sy sgt sygkan mereka. 

mereka adalah segalay bg saya dunia n akhirat. 

aminnnnnnn.

No comments:

Post a Comment